dürt.EnglishDeutsch

Hesabını sil

Son güncelleme: 16 Ekim 2026

dürt hesabını ve verilerini istediğin zaman silebilirsin.

Uygulamadan

Uygulamada Profil'i aç, en alttaki Hesabı sil'e dokun ve Hesabımı sil ile onayla. Hesabın o an kapanır.

Uygulama olmadan

Uygulamaya erişemiyorsan privacy@nuddle.app adresine "Hesabımı silin" diye yaz ve hesabındaki telefon numarasını ekle. Numaranın sana ait olduğunu doğruladıktan sonra hesabını en geç 30 gün içinde sileriz ve sana haber veririz.

Neler silinir

  • Telefon numaran, adın ve profil fotoğrafın.
  • Bağlantıların ve gönderdiğin davetler.
  • Yazdığın ve sana yazılan görevler, notlar ve fotoğraflar.
  • Dürtme geçmişin ve senin için öğrendiğimiz dürtme özeti.
  • Yapay zekâ çağrılarının kayıtları.
  • Telefonlarının bildirim anahtarları ve oturum kayıtları.

Karşı taraf

Sana yazılan ve senin yazdığın, henüz bitmemiş işler iptal olur ve karşı tarafa haber verilir. Bağlantıların seni artık listesinde görmez.

Ne zaman silinir

Telefon numaran, adın, fotoğrafın, cihazların, davetlerin ve yapay zekâ kayıtların hemen silinir; aynı numarayla hemen yeniden kayıt olabilirsin. Görevlerin, bağlantıların ve dürtme geçmişin, karşı tarafın telefonu iptalleri alabilsin diye 7 gün daha sunucuda kalır ve sonra silinir. Karşı tarafın telefonunda daha önce gördükleri o telefonda kalabilir.

Hata raporları, telefon numaranla eşleşmeden, Firebase'de en fazla 90 gün kalır ve sonra silinir. Başka hiçbir veri saklanmaz.

Geri alınamaz

Silinen hesap geri getirilemez. Aynı numarayla yeniden kayıt olursan boş bir hesapla başlarsın.

Ana sayfa